Compania


 

Bine aţi venit în lumea Ganoderma Lucidum, planta care este cea mai puternica din lume şi recunoscuta ca numărul unu planta in medicina chineza de peste 4000 de ani.


GANO VITAL - companie Australiana internationala reprezentata in Europa prin:SC EURO GANO VITAL SRL

Descriere activitate: PRODUSE ALIMENTARE NATURISTE ORGANICE & COSMETICE care va aduc Vitalitate reala in viata de zi cu zi.

Health & Wealth - Sanatate & Bunastare prin prestare de servicii cu produse bazate pe GANODERMA LUCIDUM ORGANICA certificata in EU, USA , Japonia si China.

Training pentru transformarea gandirii pentru a inspira pe cei din jur prin atingerea si folosirea produselor pe baza Ganodermei Lucidum crescute organic pe busteni de lemn matur in padurile Chinei pe muntele WuYi.

Produse in Australia cu certificate AQUIS si TGA, capsulele gVital si Organic Cream gVital va da oportunitatea de extindere globala si din Romania acum, savurand cafeaua sanatoasa gVital Black sau gVital 4 in1.

Motto: "Drumul spre succes nu este usor, exista o curba numita FALIMENT, o bucla numita CONFUZIE, gropi pe cale numiti PRIETENI, lumina de culoare rosie numita DUSMANI, lumina de precautie numita FAMILIE, compartimente numite LOCURI DE MUNCA.

Dar, daca aveti in schimb DETERMINARE, un motor numit PERSEVERENTA, asigurare numita CREDINTA, un conducator numit IiSUS, va vor duce intr un loc numit SUCCES!"
Compania GanoVital a luat fiinta in Australia, in orasul Pearh, unul dintre cele mai curate orase din lume, cu cea mai putina poluare si cu oameni extraordinari. Noi avem misiunea de a promova aceasta planta uimitoare prin menţinerea de cea mai înaltă calitate posibilă prin fabricarea băuturilor sale, şi personal prin gama de produse.

Viziunea noastra ca o companie este bine documentata şi este un report de lucru dedicat care a fost desfăşurată pentru ultimele douăzeci şi trei ani de către unii dintre acţionarii noştri fondatori, că lucrările în curs de a susţine şi menţine integritatea sănătăţii etice şi ecologice produse alimentare.

Angajamentul nostru este de a produce şi de a promova cele mai înalte numai produse de calitate care se încadrează în această categorie.


Aici găsiți informații utile cu privire la un mod de viață sănătos – principii de viață corecte în ceea ce privește sănătatea noastră, cum să o întreținem, cât și răspunsuri la probleme de sănătate cu care ne confruntăm unii dintre noi.


Tot aici găsiți și răspunsul pentru a rezolva cea mai grea problemă cu care se confruntă cei mai mulți acum și anume – criza financiară . Datorită acestui flagel care duce la disperare pe foarte mulți semeni de-ai noștri și nu mai știu ce să facă, unii nu mai au serviciu, trăiesc mereu în stres că poate mâine își vor pierde locul de muncă, alții au ajuns la o vârstă la care nu mai sunt doriți de companii pentru a fi angajați, etc.

Noi credem ca fiecare individ de pe planeta noastră merită o oportunitate de a fi de succes. Gano Vital a elaborat un plan de compensare foarte corect prin care o majoritate, nu o minoritate, de oameni au posibilitatea de a face doar asta.


NE-AM ANGAJAT CA SA PROMOVAM PRODUSE
ORGANICE NATURALE & SI SANATOASE
PRODUSELE NOASTRE SUNT BAZATE PE GANODERMA LUCIDUM
DE CE GANODERMA?

Ganoderma – ESTE REGE AL PLANTELOR , PLANTA LUI DUMNEZEU


Ganoderma este un aliment natural, un supliment complet, o solutie pentru problemele noastre de sanatate. Cel mai intelept lucru este sa previi boala decat sa o tratezi. Noi incurajam consumatorii nostrii ca sa poata sa se mentina cu o sanatate maxima.
Ganoderma Lucidum – detoxifica organismul si regleaza functiile corpului in mod natural.
Ganoderma este cunoscuta si sub forma de Reishi si Lingzhi.
Aceasta categorie de ciuperci contine un nivel ridicat de Nutritie superioara, cum ar fi:
Germaniu Organic
Polizaharide
Anti-oxidanti
Adenozina
Alcaloizi
Triterpenes
Proteine
O gama larga de vitamine
Minerale
Acizi grasi esentiale . De fapt aproximativ peste 400 de componente active pentru a asista sanatatea dvs.
REISHI DE MULTE ORI ESTE ASOCIAT CU: SANATATE, RECUPERARE, LONGEVITATE, INTELEPCIUNE SI FERICIRE
Noi ne-am convins ca aceasta planta, merita promovata, merita consumata si veti vedea rezultate. Intretinerea sanatatii si recuperarea din multe probleme a unor boli grave se datoareaza acestei GANODERMA.
Ganoderma, nu este o planta miraculoasa, este o planta care pur si simplu hraneste sistemul imunitar,da un impuls organelor noastre care nu mai functioneaza normal, detoxifica celulele noastre, elimina toxinele ascunse, opreste si stopeaza dezvoltarea cancerului si incepe o recuperare prin elementele pe care dispunem.

O GANODERMA PE ZI VA TINE DOCTORUL LA DISTANTA !


Structura Companiei se axeaza pe 5 departamente:
Marketing
Educatie
Productie
Tehnologie
Administratie
Compania noastra se caracterizeaza prin:
Integritate
Calitate
Lucru in echipa
Valoare

Gano Vital Romania

Sanatate si bunastare
Ne pasa de sanatatea dvs!

Produsele gVital nu au silicat de aluminiu E554, cum au ceilalti competitori.

Produsele gVital au la baza Ganoderma Lucidum (Reishi) de cea mai inalta calitate. Pentru o maturitate deplina Ganoderma are nevoie de cel putin 8 luni, numai atunci va depasi in compozitia ei peste 400 elemente active.

Folosim Ganoderma crescuta pe butuci de lemn, care creste Organic (BIO). Are rezultate cu mult superioare fata de Ganoderma crescuta in pungi de plastic si fortata sa creasca pana in 3 luni: este prea putin eficienta, modificata genetic.


Comparatie intre metode de cultivare Ganoderma 

 
   Există o cafea sanatoasă?Cafeaua terapeutica din Ganoderma respecta indemnul rostit de secole de catre Hipocrate, parintele medicinei: "Alimentele sa va fie medicamente si medicamentele alimente." O cafea obisnuita are doza de cofeina foarte mare.Gano Vital nu a inlocuit obiceiul numarul unu al oamenilor din intreaga lume, de a bea cafea, ci l-a mentinut pentru a raspandi calitatile terapeutice ale Ganodermei. In cafeaua sanatoasa Gano, continutul de cofeina este de cel putin zece ori mai mic, cantitate benefica si cu efect pozitiv asupra intregului organism. Pastreaza-ti obiceiul de a-ti savura cafeaua, dar intr-un mod sanatos, cu produsele Gano Vital.La baza produselor noastre se afla Ganoderma Lucidum, certificata organic in Australia, USA, Europa, Asia si Japonia.

http://www.odett.myganovital.com/  
Cafeaua noastra nu contine agenti spumanti ca sa para mai cremoasa.

 Noi optam pentru calitate si sanatate. De acea am gasit formula perfecta pentru a satisface corect si cinstit clientela noastra: Cafea pura, Arabica, de cea mai inalta calitate, aroma deosebita si energie pentru toata ziua. ziua.Va asteptam sa ne vizitati si pe Magazinul nostru Online :


Email : eowyn_14@yahoo.com
Tel: 0754238365