miercuri, 5 mai 2010

Ganoderma poate fi folosita in tratarea diferitelor boli


Vindeca durerile de cap si de umeri cauzate de hipertensiune si arterioscleroza

Raport al D-l Isao Tani de la Institutul de Cercetari Medicale al Universitatii Kinki

S-au realizat experimente asupra unor persone care erau hipertensive. Unul dintre pacienti, în decurs de trei luni, a ajuns de la o tensiune de 180/96 mm Hg la 126/94 mm Hg. Un asemenea progres este greu de realizat fara utilizarea antihipertensivelor.

În cazul unei paciente suferind de arterioscleroza, presiunea sanguina a scazut de la 158/77 mm Hg la 128/67 mm Hg, dupa trei luni de zile. De asemenea, nivelul colesterolului s-a îmbunatatit, de la 269 la 242.
Examinând un alt pacient care suferea de hipertensiune asociata cu dureri de cap si de umeri, s-a constatat ca presiunea lui sanguina s-a diminuat în decursul unei luni de zile de la 151/78 mm Hg la 118/72 mm Hg, iar durerile disparusera.

Utilizarea de antihipertensive pentru a reduce presiunea sanguina, micsoreaza presiunea sistolica, însa nu si pe cea diastolica. Ganoderma, însa, le poate diminua pe amândoua, ceea ce demonstreaza extraordinara sa eficienta.

Este eficienta si in tratarea obstructiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, apoplexiei cerebrale si anghinei pectoral.
Consumul de Ganoderma poate reduce gravele simptome ale bolilor enumerate mai sus, fara aplicarea tratamentului traditional.
Între cazurile aflate sub observatie s-a aflat si un pacient cu obstructie arteriala cerebrala dreapta, ce a survenit de doua ori.
Prin administrarea simultana de Ganoderma si Urokinase, s-au obtinut cele mai bune rezultate; în final, pacientul si-a recapatat mobilitatea completa.
Un alt pacient, suferind de obstructie vasculara cerebrala, în urma careia ramasese partial paralizat, dupa ce a consumat aceasta ciuperca a putut sa se miste în voie, valorile grasimilor si B-lipoproteinelor sale revenind la normal.

Ganoderma are efecte deosebite si in cazul pacientilor cardiaci. Asociata cu alte medicamente, ea poate conduce la rezultate benefice pentru organism. Având în vedere faptul ca bolile amintite sunt dificil de tratat, este recomandabil consumul regulat de Ganoderma în scopul prevenirii acestora de la bun început.

Conceptia ca “bolile de ficat sunt incurabile” trebuie abandonata

Ficatul este un organ ce are functii extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat, singura metoda adoptata de medicii occidentali în tratamentul acestora fiind regimul alimentar dietetic.
Cu toate acestea, Ganoderma are o actiune benefica asupra complicatelor functii ale ficatului, determinând revenirea acestora la normal. Pe baza investigatiilor noastre practice, putem concluziona ca aceasta ciuperca poate contribui la obtinerea unor efecte positive.



Durerile provocate de gastrita, ulcer gastric, ulcer duodenal pot fi eliminare in cel mai scurt timp



Cel mai semnificativ caz a fost acela al unui barbat, care din tinerete a dezvoltat un ulcer gastric, ce dupa multi ani a recidivat. Medicamentele clasice erau ineficace; însa, la numai o saptamana de la începerea tratamentului cu Ganoderma, durerea s-a ameliorat semnificativ.

Pe masura ce dozajul a fost redus, el nu a mai resimtit dureri decât cel mult o data pe zi, dupa un timp acestea disparând complet.
Acest tratament este eficient si în cazul pacientilor suferind de gastrita sau ulcer duodenal, care acuza dureri în zona pieptului, lipsa poftei de mâncare sau în cazul pacientilor cu ulcer gastric, care se simt epuizati si slabiti. Ganoderma poate fi utilizata cu succes si în scopul atenuarii durerilor post-operatorii în cazul ulcerului gastric. Dupa administrarea acestui remediu, pacientii au reusit sa câstige treptat în greutate, iar aspectul lor de paloare a disparut.



Ganoderma poate fi de mare ajutor si pacientilor care sufera de boli digestive sau cu toxiinfectie alimentara

Dr. Shigeru Yuji scoate in evidenta rezultatele deosebite ale Ganodermei in tratarea dizenteriei, constipatiei, hiperaciditatii gastrice, ulcerului de digestie si gastritei, efectele sale fiind echivalente cu cele ale medicamentelor utilizate astazi frecvent.

Principala functie a stomacului si intestinelor este aceea de a absorbi din hrana nutrientii necesari, iar apoi, de a excreta resturile digerate, înainte ca acestea sa fermenteze. De obicei, oamenii, fie manânca în exces sau consuma hrana toxica pentru organism, fie au un regim alimentar dezechilibrat. Astfel, organele lor digestive sunt deteriorate. Ganoderma poate, nu numai sa protejeze aceste organe, dar si sa îmbunatateasca functionarea tractului digestiv.


Ganoderma este eficienta si in cazul hepatitelor acute si cronice si a disfunctiilor hepatice

Raport al Dr. Mitsui Hashimoto de la spitalul Hashimoto

In momentul de fata hepatita este considerata a fi o boala ce nu poate fi vindecata printr-o metoda specifica. S-au realizat experimente pe pacienti care sufereau de hepatita. Unuia dintre pacienti i-au fost administrate sase capsule pe zi, iar dupa trei luni acesta a început sa se refaca, valorile lui GOT si GPT scazând de la 200 – 300 la 100.

Un pacient care a folosit Ganoderma împreuna cu alte remedii chinezesti din plante, a înregistrat de asemenea o diminuare a parametrilor GOT si GPT.

A fost consemnat si un caz de hepatita asociata cu hipertensiune; dupa consumul de Ganoderma, rezultatele obtinute au fost pozitive.

Când functia ficatului este scazuta, pacientul poate obosi usor; utilizarea ciupercii-medicament poate ajuta la eliminarea starii de oboseala (epuizare).



Ganoderma impiedica faza de metastaza a cancerului, elimina durerea si sustine longevitatea

In state precum: Japonia , China , SUA, Canada si Scotia, Ganoderma este considerata a fi un tratament eficace al cancerului. O serie de specialisti în medicina din diferite tari, utilizeaza cele mai noi instrumente stiintifice în scopul efectuarii unor teste clinice. Printre acestia, se numara: Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universitatii Nationale din Taiwan , Prof. Cheng Hui-Hua si Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei .

Rezultatele testelor lor au dovedit ca, Ganoderma este eficienta în tratarea cancerului; informatiile referitoare la acest fapt, preluate din rapoartele cercetarilor, sunt prezentate în cele ce urmeaza:

1) Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele si Germanium-ul.

2) Ganoderma întareste rezistenta organismului, fortifica sistemul imunitar si astfel opreste metastaza cancerului.

3) Este de mare ajutor pacientilor care au trecut printr-o operatie de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin.

4) Poate elimina formatiunile canceroase, creste pofta de mâncare si usureaza durerea pacientilor aflati în faza terminala a cancerului.

5) Poate fi utilizata concomitent cu alte tratamente canceroase: interventia chirurgicala, radiatiile sau chimioterapia. Ganoderma nu are nici un fel de efect secundar, fiind extrem de eficace.

Bazandu-ne pe aceste rapoarte clinice, putem spune ca, Ganoderma înlatura cancerul prin calitatile sale de prevenire, stopare si vindecare.

Majoritatea dintre noi avem carii dentare, miopie sau tendinte spre a dezvolta un anumit tip de cancer, atunci când suntem tineri sau în orice alt moment al vietii.

Trebuie sa ne dam toata silinta pentru ca aceste lucruri sa nu apara în viata noastra. Daca dorim sa prevenim degradarea dintilor, trebuie sa consumam mai mult calciu si sa renuntam la dulciuri. Daca vrem sa prevenim miopia, trebuie sa ne hranim cu mai multa vitamina A si sa evitam obosirea ochilor.

Dar, daca dorim sa prevenim cancerul, trebuie sa consumam Ganoderma si sa ne ferim de o alimentatie dezechilibrata.



Ganoderma a fost folosita si in tratarea sciaticii, a venelor varicoase si a reumatismului mainilor si genunchilor

Raport al Dr. Taro Kiyobara de la Spitalul de Chirurgie Plastica si de Reconstructie

Ganoderma este extrem de eficienta în tratamentul durerilor lombare, ale mâinilor, umerilor si genunchilor. S-a înregistrat cazul unui pacient suferind de vene varicoase, a carui stare s-a îmbunatatit în urma administrarii acestui produs. De asemenea, Ganoderma a fost folosita cu succes in tratarea durerilor cauzate de vasele sanguine sau de hematoame la nivelul trunchiului.

In cazul unui pacient care avea un genunchi deformat, durerea a fost resimtita si la nivelul umerilor si gâtului. Dupa utilizarea Ganodermei, durerile au disparut.

Tratarea durerilor datorate unor factori structurali este ineficace (spre exemplu, durerea lombara cauzata de hernia de disc).


Ganoderma este eficienta si in tratarea problemelor ginecologice

Raport al Dr. Yoshinori Imanishi de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Imanish

Dr. Imanishi, specialist în obstetrica-ginecologie, a prescris Ganoderma pacientelor cu dureri menstruale, ameteli, menstruatie neregulata, tulburari datorate menopauzei sau care aveau dificultati în a ramâne însarcinate. Au fost înregistrate o serie de cazuri cu efecte pozitive. O pacienta în vârsta de 46 ani, a consumat Ganoderma timp de o luna de zile, dupa care starea de ameteala si durerea de la nivelul umerilor s-au ameliorat. O pacienta însarcinata resimtea presiune în zona pieptului si nu avea pofta de mâncare; dupa tratamentul cu acest produs, starea ei s-a îmbunatatit considerabil.
O alta pacienta suferind de o tulburare psihologica, desi casatorita de mai multi ani, nu putea avea copii; dupa trei luni de administrare a Ganodermei, pacienta a ramas însarcinata.

Ganoderma poate fi combinata si cu plante medicinale, poate elimina simptomele aparute dupa nastere, actionând ca un purificator sanguin, diuretic si detoxifiant.

Ganoderma este un supliment necesar in cazul femeilor insarcinate

Viitoarea mama poate deveni capricioasa si prost dispusa, mai ales daca este vorba de prima sarcina. În timpul sarcinii, femeile devin foarte sensibile la stimulii exteriori, atât fizici, cât si psihici. Cu toate ca sarcina este un proces natural, majoritatea femeilor au dificultati de adaptare.

Ganoderma ajuta dezvoltarea normala a fatului. Prof. Kanata de la Universitatea Tohoku este de parere ca, prin consumul de Ganoderma se pot îmbunatati abilitatile sexuale, atât pentru barbat, cât si pentru femeie, prin intensificarea activitatii spermatozoizilor si prin reglarea ovulatiei.

Informatii din mai multe surse dezvaluie faptul ca, Ganoderma este perceputa ca fiind "prietena femeilor", un remediu necesar acestora.


Efectele Ganodermei in tratarea bolilor renale

Bolile renale sunt unele dintre cele mai greu de tratat boli si includ: nefrita acuta sau cronica, sindromul diabetic renal, nefroza si febra reumatismala. Ele pot fi datorate, în parte, unei valori ridicate a colesterolului si unui nivel mare al zaharului în sânge. Rinichii sunt astfel supraîncarcati, iar sângele nu poate ajunge la capilarele renale. În consecinta, apare nefroza, cu edem, retentie urinara, oboseala si o posibila uremie.

Prof. Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya, Japonia, a observat faptul ca, Ganoderma poate, nu numai sa diminueze albuminuria si colesterolemia, dar si sa mentina în conditii normale functiile rinichilor.


Ganoderma si diabetul

Cauza diabetului este insuficienta secretie de insulina, ceea ce duce la aparitia unor serioase complicatii. In momentul de fata metoda de tratament a diabetului este considerata a fi injectia cu insulina. Insulina este capabila sa reduca nivelul zaharului din sânge, dar simptomele caracteristice bolii reapar într-un timp foarte scurt. Mai mult, insulina este incapabila sa remedieze functiile pancreasului si accelereaza procesul de îmbatrânire al acestui organ.

Institutul Medical de Cercetare al Universitatii Kinki a descoperit, în cadrul primelor sale cercetari ca, Ganoderma are, în mare masura, acelasi efect ca si insulina. Mai mult, spre deosebire de insulina, Ganoderma poate face ca si pancreasul sa isi recastige functionarea sa initiala. Prin folosirea Ganodermei excludem aparitia unor efecte secundare, care in cazul insulinei pot aparea.
Se poate impiedica aparitia unor boli ereditare

Multe dintre tipurile de boli ereditare au o frecventa ridicata de aparitie. O persoana sanatoasa, este de preferat sa doreasca mentinerea acestui fapt pe parcursul întregii vieti, iar Ganoderma poate ajuta la atingerea acestui obiectiv.

In urma experimentelor efectuate pe mii de subiecti, putem afirma ca Ganoderma reprezinta un tip de hrana-medicament cu peste doua mii de ani de experienta umana. Dupa testari îndelungate, natura farmacologica a acestei ciuperci a fost înca o data clarificata, ea fiind, în momentul de fata, utilizata la scara mare pentru a întretine sanatatea oamenilor.


Ganoderma s-a dovedit eficienta si in tratarea unor boli dificile sau misterioase

I. bolile ale caror cauze nu pot fi identificate;

II. bolile care, desi au cunoscute cauzele, nu pot fi tratate cu medicamentele clasice. De exemplu, tulburarile de presiune sanguina pot avea ca si cauze factori multipli, însa este mult prea complicata întelegerea sursei acestora si eliminarea ei. Chiar daca medicamentele antihipertensive pot diminua simptomele, sursa acestora nu poate fi eliminata.

Pentru bolile ce nu pot fi vindecate în mod adecvat cu ajutorul medicinei traditionale, care nu pot fi diagnosticate sau care nu pot fi tratate prin intermediul medicamentelor occidentale, Ganoderma poate fi considerata un pretios panaceu, numai ea putând trata cu succes aceste variate afectiuni enigmatice, eliminând de la radacina cauza acestora.


Indicatii pentru folosirea Ganodermei

• Pentru mentinerea sanatatii, doza initiala (în primele 15 zile), se administreaza 2 capsule înainte de micul dejun si 2 înainte de culcare.

• Dupa 15 zile, o data pe zi este suficient (de fiecare data câte 2 capsule).

• Pacientilor cu reumatism, TRACHETITIS, sau cu dureri li se administreaza câte 2 capsule de 2 ori pe zi, înainte de micul dejun si cina, pâna când simptomele dispar.

• Dupa aceea, o data pe zi este suficient. Se pot administra oricând apare o durere (de fiecare data câte 2 capsule).

• Pacientilor grav bolnavi de hepatita, cancer, diabet, apoplexie, trebuie sa li se administreze 2-4 capsule de 3 ori pe zi.

• La nevoie, se pot administra 2-4 capsule de 4-5 ori pe zi.

• Deoarece multe persoane au stomacul sensibil, este bine sa se administreze prima sticluta dupa mese.

• Dupa prima sticluta, se administreaza cu 30 de minute înainte de masa.



Precautii in administrarea Ganodermei

• Ganoderma este un produs natural care nu interactioneaza cu alte medicamente.

• Dimineata, dupa ce se administreaza, este necesara o alergare usoara sau mers în ritm alert, pentru încalzirea organismului.

• Se poate inspira puternic pentru a aproviziona corpul cu mai mult oxigen si a îmbunatati circulatia si metabolismul.

• Mictiune o data pe zi.

• Se vor evita mâncarurile bogate în grasimi animale, prajelile, mâncarurile sarate, conservele, mâncarurile condimentate si cofeina.


Efecte

• Disparitia simptomelor

• Stare energica

• Cresterea apetitului, dar în acelasi timp, stabilizarea greutatii corporale

• Somn mai adânc. Orele de somn se vor reduce dar dupa trezire corpul va fi mai odihnit

• Mictiunea va fi îmbunatatita

•"Efectul inversarii reactiilor" (un concept din medicina chinezeasca: simptomele se vor înrautati apoi se vor ameliora, deoarece cauzele bolilor sunt în curs de a fi eliminate). Dupa ce se administreaza Ganoderma timp de 3 zile poate aparea efectul mentionat, care nu este un efect secundar. Se administreaza în continuare. Face parte din eficacitatea tratamentului si reactia difera de la om la om. Nu toata lumea va resimti aceste efecte deoarece totul depinde de cantitatea de toxine eliminate.

În general, o persoana care este hipersensibila sau careia i se administreaza o cantitate mare de medicamente, va resimti mai repede efectele. Uneori, poate aparea urticarie pe fata, pe corp sau chiar în cavitatea bucala. De asemenea, mai pot aparea edeme, diaree, dureri de stomac, FEVER TINITUS, variatii ale tensiunii arteriale, urinari mai dese . Acestea nu sunt efecte secundare . Nu exista motive de îngrijorare. Se continua administrarea. Simptomele se vor rari si vor disparea foarte curând.

Unele fenomene care decurg din folosirea plantelor medicinale sau din terapii alimentare sunt considerate efecte secundare ale medicamentelor respective. De fapt, când aceste simptome apar, boala va fi vindecata gradat.